text1
slide1

ARCHIVNÍ INFORMACE WWW.USPZA.CZ

pro aktuální informace vstupte na www.csszampach.cz.

SBÍRKA - SPOLEČNĚ ZA ÚSMĚV 2020 Tisk článku    

Více podrobností o sbírce na stránkách vyhlašovatele sbírky zde: http://www.konzumuo.cz/podporujeme/spolecne-za-usmev/  


Sbírka byla ukončena  31.12. 2020.

Děkujeme za finanční příspěvky pro náš projekt!


Děkujeme Vám za podporu našeho projektu č. 12 - Do centra denních aktivit jsme pořídili pojízdný pracovní stůl s pomůckami pro funkční ergoterapii ruky, který napomáhá ke zlepšení funkčních schopností ruky, jemné motoriky, nácviku základních pohybů z běžného života – vypínače, zásuvky, klíče, zámky, kohoutky. Pravidelné cvičení zlepšuje koordinaci zrakově-pohybovou a zlepšuje přesnost uchopení. Cílem ergoterapie ruky je posílení špatné funkce ruky a získání maximální soběstačnosti a sebeobsluhy. Rádi bychom rozšířili vybavení této tréninkové pomůcky o další cvičební tabule, např. sada pro cvičení dlaně – proplétání lanka otvory, sada šroubů různých rozměrů – pro spojování v odpovídajících otvorech, sestava pro cvičení ruky s odporem/zátěží, aj.



 Dokument DÁRCOVSKÝ KUPON 2020 č. 12 PRO DOMOV POD HRADEM ŽAMPACH - JAKO SOUBOR K VYTIŠTĚN





Dárcovské kupony lze získat v obchodech KONZUM nebo přímo v domově na Žampachu, ev. si ho lze vytisknout z odkazu - zde. Pokud se rozhodnete přispět, necháte si daný Dárcovský kupón v prodejnách skupiny COOP - Konzum načíst a zaplatíte ho jako každé jiné zboží (30,-Kč / kupon). Přispívat je  možno opakovaně až do 31. 12. 2020.

Dárcovské kupony lze uplatnit u pokladen všech obchodů skupiny COOP: Konzum, Coop Diskont, Fortel, Konzum Market..., a to nejen v našem regionu. Prodejny skupiny COOP.



Více podrobností o sbírce na stránkách vyhlašovatele sbírky zde: http://www.konzumuo.cz/podporujeme/spolecne-za-usmev/