text1
slide1

ARCHIVNÍ INFORMACE WWW.USPZA.CZ

pro aktuální informace vstupte na www.csszampach.cz.

SPOLUPRÁCE SE STUDENTY GYMNÁZIA ŽAMBERK - scény z pověsti O loupeživém rytíři Pancíři ... Tisk článku    

CENTRA DOMOVA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, AKTIVITY A PRACOVNÍ ČINNOST UŽIVATELŮ SLUŽEB                              Gymnázium Žamberk


                                            Fotografie z přípravy scén pro studentský film - 22.6. a 24.6. 2011                   Letopisy a legendy - zde


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tisková zpráva na www deníku - zde     Novinový výstřižek - zde


       Akce se zúčastnily třídy 6.A a 2.B - více než 50 studentů ve věku kolem 17 let s doprovodem pedagogů: Mgr. Jana Vondrová, Mgr. Zdena Talacková, Mgr. Ivana Odvárková a Mgr. Hana Tarašková.

      Akce vznikla z podnětu studentů, kteří byli u vás na exkurzi. Viděli tam pěkný areál, park, zvířátka, různá odborná pracoviště, ale neviděli a nedovedli si představit přímou práci s vašimi klienty, tak si to chtěli nějakým způsobem vyzkoušet. Hledali program, který by šel uskutečnit společně. Pro dnešní dynamické mladé lidi na prahu dospělosti, vedené od malička k výkonu, bylo dost těžké si představit způsob komunikace s vašimi klienty. Nás učitele samotné překvapilo, jak se toho studenti zhostili, a vysoce hodnotíme výchovný a morální přínos celé akce. I studentům se akce moc líbila, připravovali se na ni s nadšením, měli možnost se posunout někam jinam ve svém myšlení a dostat se do sfér, kam ze školních lavic nenahlédnou, pošoupnout svůj žebříček hodnot. Snad jste byli spokojeni i vy a vaši klienti.

 

      Děkujeme  za spolupráci a příjemně strávená 2 dopoledne ve vašem Domově a budeme rádi, pokud někdy v budoucnu něco podobného ještě uskutečníme.

                                                                                                                                                                                                                 H. Tarašková.


Film na YouTube - zde