text1
slide1

ARCHIVNÍ INFORMACE WWW.USPZA.CZ

pro aktuální informace vstupte na www.csszampach.cz.

Výroční večírek společnosti Dibaq Tisk článku    

VEČÍREK SPOLEČNOSTI  DIBAQ, a.s.

5.5.2006 slavila akciová společnost DIDAQ své jubilejní 80., 15. a 5. výročí. Na oficiální velkolepý večírek pro 250 zaměstnanců a českých i zahraničních partnerů Dibaq byli pozváni i naši chlapci a děvčata se svým tanečně dramatickým vystoupením s pejsky.

Po prezentaci oslavující firmy byla krátce představena veškerá canisterapeutická práce, která se za pomoci speciálně vycvičených psů i jejich cvičitelů již čtvrtým rokem s našimi klienty dělá. Vyzdvižen byl význam, smysl i úspěchy této práce a oficiálně bylo poděkováno panu generálnímu řediteli ing. Z. Štěpánkovi, manželům Loučkovým a pracovníkům chovatelského centra Fitmin společnosti DIBAQ.

Pak už za doprovodu písničky S vlkem vlk předvedla celá skupinka s nádhernými úsměvy své krásné předtančení. Milušce, Romaně, Silvě, Bohoušovi i Pavlovi a psům Dreamovi a Askině se vše povedlo a sklidili ohromný potlesk.

Pak už je čekalo výborné jídlo, pití, raut a příjemný večer s hudbou a tancem.

Markéta Novotná                                                                                                              [zpět na hlavní článek]